Sponsorloggor

Hur man lägger till sponsorloggor i en klass

En ny funktion, som inte fanns i Equipe Classic. Det har aldrig varit enklare att få sponsorloggor på start- och resultatlistor.

När du öppnat fliken Sponsorloggor i Klasser ser du till höger alla loggor som har laddats upp för klubben. De ligger på logo.equipe.com och delas för alla klubbens tävlingar. Ha gärna alla loggor som är aktuella uppladdade på logo.equipe.com för att slippa hoppa fram och tillbaka i systemet

Leta snabbt upp rätt logga genom att i sökrutan ange namnet på företaget eller på filen med loggan.

Loggan uppe till vänster är som standard alltid er klubblogga. Den går bra att flytta till en annan position eller ersätta med en annan logga. Aktuell sponsorlogga fäster du uppe till höger i listan genom att klicka-och-dra en logga.

Har du inte rätt logga från sponsorn, gör t.ex. en google-sökning på bilder för sponsorföretaget, så kommer du förmodligen att hitta flera alternativ till logga. Spara den av loggorna som har den bästa upplösningen på din dator. Dina loggor laddar du sedan upp och sparar på logo.equipe.com.

Du kommer dit genom att klicka på Ladda upp-knappen under loggorna. På den sidan, välj Ladda upp logga i menyn uppe till vänster och bläddra i dialogrutan fram den på datorn sparade filen med loggan. Skapa Sponsor.Tryck på Tillbaka i menyn för att återvända till app.equipe.com.

Om du vill använda dig av samma sponsorlogga på mer än en klass finns möjligheten att kunna fästa loggan antingen för dagen, tävlingen eller att välja att den ska vara huvudlogotyp för hela tävlingen. Detta gör du genom att klicka på häftstiftet och därefter klicka på dag, tävling eller logga för tävlingen.