Velkommen til Equipe papirløs bedømmelse


Denne serie af guides omhandler papirløs bedømmelse fra A til Z. Vi har valgt at give papirløs sin egen overskrift fordi guiden efterhånden er blevet så omfattende at det ville være alt for meget at lave i kun en guide.

Equipes papirløse dommer resultat registrerings løsning har vi brugt i Danmark siden 2022 og det hele kulminere 29. februar 2024, hvor Equipe opnår FEI certificering af deres papirløse system! I hele denne process har i, de danske rideklubber været med, i har været en stor inspiration i udviklingen af systemet. Vi er meget glade for at i anvender løsningen hver evig eneste weekend til alle stævner fra E til nu international plan.

At systemet og løsning rent faktisk bliver brugt, at det har været med til at give Equipe muligheden og lysten til at udvikle systemet, så det nu er FEI godkendt, gør at udviklingen af løsning bare fortsætter....

Derfor har vi valgt at lave en opdelt guide til de danske rideklubber - en guide, hvor det forhåbentligt vil være lette at finde hjælp til et specifikt emne.

Ha' et godt stævne
Jeres danske Equipe supportteam, Equilive