Publicering af klasser til online

Hvordan stævnet publiceres til online

Når du skal publicere dit stævnet til online skal du navigere via "File" -> "Publish Online" (genvej a p),  så får du et vindue, hvor du kan vælge hvilken klasser du vil publicere.

image.png 75.3 KB
 Du vælger så hvilke klasser der skal offentliggøres.

Vil du tilføje flere informationer til de publicerede klasser skal du trykke på "Avanceret".

image.png 61.9 KB

Her vælger du forskellige ting bl.a. om der skal offentliggøres forventede klasse starttider, om du vil have starterne med eller om der skal være heste nummer på etc.

Du kan evt. skrive en besked nederst som kommer til at stå under hver klasse fx Foreløbige deltagerlister - for at informere om - i dette tilfælde her - er listerne kun deltagerlister og derfor ikke de endelige startelister.

Når du har offentliggjort er det en god ide at tjekke på online om alt er som det skal være.

Det gør du ved at scrolle helt op i toppen af Publish Online, hvor du trykker du på den store grønne knap: "Log ind på online.equipe.com"


image.png 47.7 KB

Klasserne publiceres i numerisk rækkefølge og altså ikke efter en eventuel tidsplan, hvorfor det kan være nødvendigt at trække klasserne hen på den rigtige plads. Det gøres nemt ved at klikke og holde på ikonet med de 3 streger og flytte klassen derhen til, hvor den skal være.

 
image.png 35.6 KB


Når man har flyttet rundt på dem huskes de fra gang til gang.

OBS! 

Hvis den sidste rytter frameldes i en klasse, så er klassen nu tom og en publiceres, så "hænger" den sidste rytter ligesom stadig ved og her skal klassen altså slettes fra online og publiceres igen, førend den sidste rytter forsvinder - man behøver ikke publicere den igen hvis man ønsker det, nu klassen er tom.

Klik på den lille blyant, scroll ned i bunden og klik på "Slette" så slettes klassen fra Online, men den ligger stadig i admin, hvis der nu kommer starte i igen. HUSK at det KUN er på online klasserne må slettes.

 

Informationer og beskeder til rytterne