Oprettelse af nye brugere til sekretærer og dommerpositioner


April 2023 lancerede Equipe endnu et sikkerhedslag i deres resultat håndtering og det resultere i, at der skal oprettes brugere til hver sekretær eller til hver dommerposition.

Når man skal afvikle papirløs dressur, skal der til hver dommerposition oprettes en bruger eller hver sekretær skal have sin egen Equipe-bruger som anvendes. Vi anbefaler dog at der oprettes en bruger til dommerpositionen, på den måde kan PCen være logget ind hele dagen på den samme bruger (selvfølgeligt forudsat at den bliver stående på samme dommerposition!) 

De nye brugere der skal oprettes får en ny brugerrolle, nemlig "Dommer resultat registrering". Det er en brugerrolle der er oprettet netop til formålet at indtaste resultater for en dommer, og som kun giver adgang til at brugeren kan være sekretær for en dommer og ikke andet.
image.png 26.3 KB


Et eksempel på brugere til dommerpositioner kan være: (guide til hvordan brugerne oprettes kan findes her) 

Der oprettes en bruger med den nye brugerrolle til hver dommerposition på hver bane:

Et forslag fra os er at de nye brugeres navn består af følgende:

Angivelse af bogstav og evt. bane - hvis der fx er 2 konkurrence baner, er der 2 dommere ved C, hvorfor det er vigtigt at angive hvilken der hører til hvad for en bane.

Der skal angives mail-adresse, denne kan være fiktiv, samt en adgangskode, som skal være nemt for klubben at huske - se eksemplet nedenfor:

Eksempel 1 - ved én konkurrence baner (klub: Uggerhalne Sportsrideklub (USR), dommer M, bane: kun én konkurrence bane)

Navn: DOMMER M
Mail: M@usr.dk
Adgangskode: 1234

Eksempel 2 - ved 2 konkurrence baner (klub: Uggerhalne Sportsrideklub (USR), dommer C, bane 2)

Navn: DOMMER C2
Mail: C2@usr.dk
Adgangskode: 1234

Det er vigtigt, selvom brugerne er fiktive, at de er forskellige fra hinanden! Og husk at opdatere dem fra stævne til stævne, eller i skal i hvert fald være sikre på at i har oprettet de positioner i skal bruge inden stævnet starter - dette er en ny del af forberedelsen til sit stævne.