Tidsplan og startrækkefølge

Hvordan laves og ændres startrækkefølgen samt hvordan laves tidsplanen

Tidsplan

Når startrækkefølgerne er lavet - de fleste arrangører laver dem løbende som tilmeldingerne og ændringer kommer ind - og tidsplanen er det næste man skal se på er her i guiden bekrevet en generel opsætning af tidsplanen - ønsker man en mere uddybende guide som er specificeret i disciplinerne se guiden for spring her og for dressur her.

Nedenfor ses et stævne der er hentet ned fra DRF Go! og derfor uden tider eller andet - det har ingen betydning at det er spring klasser, fremgangsmåden når tidsplanen ikke er disciplin specificeret er den samme...

Klasserne ligger i numerisk rækkefølge og ønsker man en anden rækkefølge end denne, skal de flyttes (ved at trække i de 3 streger til venstre for klassens navn) inden vi begynder at lave tidsplan.

image.png 82 KB


Når klasserne er i den ønskede rækkefølge kan man klikke på "Tidsplan" for at sætte indstillinger i forhold til fx pauser, hvis man ved at banebyggerne vil have 20 min mellem hver klasse eller man mellem hver dressurklasse ønsker 15 min kan det sættes her og vil så ændre pauserne for hele dagen.


image.png 35.1 KB


Og ved at sætte klassestarttid på den første klasse - her 09:00 - fås en foreløbig tidsplan gennem hele dagen- anbefalingen er ikke at sætte fast klasse starttid på mere end en måske to klasser i løbet af dagen, for erfaringen siger at der bliver lavet en masse om som tilmeldingerne kommer og ændringerne tikker ind, så for at have det bedste overblik og ikke risikere at pauserne forsvinder og 2 klasser ligger oveni hinanden, så hold tidsplanen så simpel som muligt så langt i planlægningen som muligt.

image.png 79.4 KB


Startrækkefølge

Når man skal afvikle et stævne skal man sørge for at have startrækkefølgen på plads. Der kan være mange faktorer der spiller ind i forhold til hvem der skal ride hvor, men man kan lave startrækkefølge kan man enten via menu punktet "Værktøj" og derefter vælge "Start rækkefølge" og vælge "Tilfældig" (genvej v l), så blander Equipe selv rytterne imellem hinanden. Det kan også være man laver en helt anden inddeling.

Har man procentklasser kan man vælge at sorter efter individuelt dressurprogram ved at trykke på tryk på overskriften til kolonnen "Individuelt dressurprogram", så vil de enkelte programmer blive samlet i rækkefølge. Har man oprettet en springklasse med "valgfri højde" kan man ligedan sortere på denne kolonne.

Husk at trykke på blå knap "Gem den rækkefølge som startrækkefølge" eller man kan vælge "Fortryd sortering", hvis man ønsker at fortryde.
 
Man kan dog have behov for at flytte enkelte starter mellem hinaden, men det gøres nemt ved at trykke og holde på ikon med de 3 streger og trække starten derhen til, hvor man ønsker.