Brug af overskrifter til at vise fx sponsorer på online

Opsæt klasserne med sponsornavne i App og få dem vist på online

Her er et smart trick til at give klubbens sponsorer lidt reklame uden at en masse forskellige navne forstyrrer ens dagsoversigt.

Ved at tilføjer "subheader" eller underoverskrifter til klasserne i App Equipe / admin, kan du derefter opbygge, hvordan klassens navn skal vises online.

Du tilføjer subheader (underoverskrifter) til en klasse under den enkelte klasses indstillinger i fanen ”Overskrifter”.

image.png 28 KB

Man kan skrive i flere af felterne, hvis der fx er en sponsor der skal stå foran og en der skal stå efter klassens navn - det er bare vigtigt at være konsekvens - altså ikke bytte om på dem undervejs, for man kan ikke bytte om på hvem der står forrest og bagerst fra klasse til klasse, når de publiceres.

Når du er klar til at offentliggøre klasserne med de nye navne går du under ”Publish Online”, klikker på ”Avanceret” og her kan du opbygge klassens online navn.

Klik på fx Underoverskrift 1, hvor efter den tilføjes til feltet under "Publiceret klasse navn", og her kan man klikke og holde på felterne og flytte dem mellem hinanden, og på den måde sætte klassernes publicerede navn op.

image.png 28.2 KB

OBS! Dette er et godt alternativ til sponsorlogoer, som det ikke er muligt at publicere på online.