Stil-afvikling i military

Sådan afvikles stil i military fx Store Hestedag Cup

Når man vil afvikle en stil klasse i military opsættes klassen som en almindelig military klasse og der vælges en af de danske military bedømmelser fx CNC80/CNCP70.
I fx Store Hestedag Cup afvikles hverken dressur eller spring delen, og military delen afvikles jo heller ikke som en almindelig military klasse, man er dog nød til at indtaste et simuleret resultat for ar kunne få stil-delen med...

Først skal det oprettes et Start Brugerdefineret felt:

File -> Stævne indstillinger

Klik på den lille pil (3) og vælg XC_Style (4) - omdøb evt. feltet (6) til "Stil" og klik Opdater (7)

Nu skal feltet tilføjes startlisterne, det gøres på samme måde som fx Valgfri Højde til spring, via Felt Vælger, hvor feltet "Starter brugerdefinerede felter" vælges.

Når feltet er tilføjes kommer der en kolonne frem med "Stil" eller "XC Style".

Når det feltet er tilføjet er i klar til at afvikle stil military på fælgende måde:

Undlad at taste en dressurprocent eller et spring resultat, opsæt i stedet military delen med fx en fejlfritid på 10:00 (eller hvor lang tid i nu vil have og sørg for at de ikke får tidsfejl), og under Cross Country bane skriveri bare "1", så der kun er én forhindring, da i ikke bruger forhindrings registrering til noget.

Indtast et fiktivt military resultat som ender med 0 strafpoint fx

Indtast nu stilkarakteren i kolonnen "Stil"...

... og resultatet ser således ud:

Resultatet bliver lidt anderledes og med negativt fortegn fordi stil-karakteren er lavet til at blive trukket fra de endelig strafpoint, hvor det jo i military gælder om at have så få strafpoint som muligt. Men når der ikke kommer strafpoint fra hverken dressur, spring eller military, bliver det endelig resultat:

ingenting altså 0 - stilkarakteren = - stilkarakter

fx 0 - 7,5 = - 7,5


Stil karakter ved komplet military afvikling

Hvis man afviklede en komplet military afvikling og så tilføjede stil-delen ville resultatet se således ud:

En dressurprocent omdannet til strafpoint

Et spring resultatet med fejl og tid omdannes til strafpoint

Terræn resultatet fratrækkes så den stilkarakter, som gives:

Hos den første rytter er der ingen strafpoint i terrænet, så der er terræn resultatet -7,5 (altså 0 - 7,5 (stilkarakteren) = - 7,5, som så fratrækkes strafpointene fra dressur og spring.

Hos den anden rytter er der tidsstraf i terrænet og en stilkarakter på 7,0, så her bliver terræn resultatet 0,4 - 7,0 (stilkarakteren) = - 6,6, som så fratrækkes strafpointene fra dressur og spring.

Den trejde rytter har forhindringsfejl i terrænet og en stilkarakter på 8,0, så resultatet bliver: 20 - 8,0 (stilkarakteren) = 12,0, som så fratrækkes strafpointene fra dressur og spring.