Klargøring af stævnet til papirløs bedømmelse

Når stævnet importeres fra DRF Go! er det ikke klar til at afvikle papirløst - eftersom ikke alle klubber har afgang til papirløs afvikling skal de klubber, der har, lave lidt forberedende arbejde førend afviklingen kan begynde.

Klargøring af klasserne
Klasserne skal opsættes til papirløs afvikling. Vælg klassens indstillinger og sæt flueben i den valgmulighed under "Diverse": "Tillad Papirløs Bedømmelse". Når det flueben er sat og klassen er opdateret kan den afvikles papirløst.

HUSK selvom det papirløse er smart skal der ligge min. 2 blanke protokoller ved hver dommerposition samt kuglepenne, så sekretæren kan anvende disse, i tilfælde af tekniske udfordringer.

image.png 54.3 KB
Er alle informationer korrekte for at kunne aflevere protokoller?
For at rytterne kan modtage deres protokol efter klassen er afviklet, kræver det at de har registreret en mail-adresse. De fleste ryttere har en mail adresse på deres profil på DRF Go! som kommer med over i Equipe ved tilmelding og import, men nogle gange mangler den. Tilføjelse af "Rytter e-mail" til ens startlister giver et godt overblik hvis der mangler noget og man kan hurtigt rette i en mail-adresse, hvis den er forkert.

(husk at mailen kun rettes lokalt, og vil rytteren have den rettet på DRF Go! skal de selv gøre det vis deres profil)

(mail-adresserne på billedet ovenfor er ikke rytterens rigtige adresser!)