Laste inn påmeldinger fra HorsePro

Hvordan opprette stevne og laste inn påmeldinger fra Horsepro

Når du har mottatt påmeldingene til stevnet ditt i HorsePro, kan du overføre dem til Equipe og gjennomføre stevnet der. Du gjør følgende:

  • Opprett et tomt stevne 
  • Last inn påmeldinger fra Horsepro 

Opprett et tomt stevne

Klikk på Equipe-logo'en øverst til venstre og velg Nytt stevne


Hvis du har rollen sportsansvarlig i flere klubber, velger du hvilken arrangørklubb du skal opprette stevnet for.

Du behøver ikke fylle inn stevnenavn. Hvis feltet stevnenavn står tomt, blir det automatisk fyllt ut fra Horsepro når du henter påmeldingene.

I noen tilfeller - og spesielt i starten - kan det være greit å opprette stevnet som et teststevne. Du huker da av i boksen i det blå feltet. Forskjellen på et teststevne og et vanlig stevne er at ingen resultater blir publisert på nettet fra teststevner. Du kan enkelt konvertere et teststevne til et vanlig stevne seinere i Stevneinnstillinger.

Klikk på Opprett stevne nederst i dialogboksen for å lagre valgene dine.

Last inn påmeldinger fra Horsepro

Etter at du har opprettet et tomt stevne, er du plassert inne i stevnet og du kan laste inn påmeldinger fra HorsePro.

Gå til menyen Fil --> NRYF --> Importer påmeldinger

Nå vil du få opp en oversikt over klubbens stevner i terminlista. VElg det stevnet du vil laste inn påmeldinger fra og trykk OK.


Når innlasting av data er fullført, ser det slik ut:

Du har nå fått inn klassene med tilhørende påmeldte ekvipasjer og kan begynne å organisere publsiering til nett, startlister og tidsplan for stevnet.

Du kan laste inn påmeldinger flere ganger. Hvis du f.eks. får inn etteranmeldinger etter at online påmelding i horsepro.no er stengt, har du som arrangør nå mulighet til å legge til påmeldingen på horsepro.no. Du får da gjennomført lisensjekk. Deretter kan du importere påmeldinger til Equipe på nytt og få med de etteranmeldte startende.