Sponsorilogot

Kuinka lisäät sponsorilogon luokkaan

Tämä on uusi ominaisuus, jota ei ollut Equipe Classicissa. Sponsorilogojen lisääminen lähtö- ja tulosluetteloihin ei ole ollut koskaan näin helppoa.

Kun avaat Sponsorilogot-välilehden luokkatiedoissa, avautuu oikealle kaikki seuralle ladatut logot. Nämä sijaitsevat osoitteessa logo.equipe.com ja jaetaan kaikkiin seuran kilpailuihin. Lataa kaikki logot sivulle logo.equipe.co välttääksesi hyppäämistä järjestelmässä edestakaisin.

Oikea logo löytyy nopeasti kirjoittamalla hakukenttään yrityksen nimi tai logon sisältävä tiedosto.

Oletusarvona vasemmassa yläkulmassa on seuran oma logo. Logon voi siirtää toiseen kohtaan tai korvata toisella logolla. Voit liittää nykyisen logon oikeaan yläkulmaan ottamalla logosta kiinni, siirrä ja pudota paikalleen.

Jos sinulla ei ole sponsorilogoa, hae Google-haulla yrityksen nimeä, jolloin todennäköisesti löydät eri vaihtoehtoja. Tallenna logoista se, jolla on paras tarkkuus. Tämän jälkeen vie logo luokkatiedoista osoitteeseen logo.equipe.com. Pääset sivulle painamalla logojen alla olevaa Vie-painiketta. Valitse tiedosto ja anna tiedostolle nimi, Luo logo. Palaa sivulle app.equipe.com klikkaamalla Palaa-painiketta.

Jos käytät sponsorilogoa useammassa kuin yhdessä luokassa, voi kiinnittää logon päivälle. kilpailulle tai koko kilpailun päälogoksi. Voit tehdä tämän klikkaamalla Nasta-kuvaketta ja valita Päivä, Kilpailu tai Kilpailun logo.