Esteratsastus

Esteratsastuksen tulossyöttö

Siirry lähtölistoihin. Luokan valittuasi klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Ruusuke-painiketta. Tästä pääset tulossyöttöön.

Kaikkia tulossyöttönäyttöjä päivitetään koko ajan. Tuomarilla ja kuuluttajalla voi olla omat näytöt, josta voi ratsukon tuloksen ja lajittelun tulosjärjestykseen.

Oikealla on nyt neljän painikkeen rivi. Vasemmanpuoleinen painike jakaa luettelon kahteen sarakkeeseen (vasemmalla lähtö-/tulosluettelo, oikealla virhetilastot ja jäljellä olevat ratsukot). Uudelleen painamalla palaa takaisin yhteen sarakkeeseen. Seuraava painike on Enimmäisaika ja oikealla Ajanotto. Arvostelusta riippuen näkyy Peruskierros ja Uusinta.

Aseta ensin enimmäisaika. Jos arvostelu vaatii, on määritettävä seuraavan kierroksen enimmäisaika / toiselle kierrokselle osallistujamäärä. Enimmäisaika on annettava myös arvostelussa C.

Luokan loppuaika aktivoituu automaattisesti, kun olet alkanut lisäämään tuloksia. Ajanlasku tarkentuu mitä enemmän tuloksia on tullut. Muista, että päättymisaika lasketaan ensimmäiselle kierrokselle, eikä siihen sisälly toista kierrosta tai uusintaa. Seuraavan luokan arvioidut aloitusajat julkaistaan osoitteessa online.equipe.com, mikäli lähtöluettelo on jo julkaistu aiemmin.

Voit vaihtaa kierrosta klikkaamalla kierroksen nimeä. Tämä voi olla nimellä Kierros tai Finaali.

Kun siirryt seuraavalle kierrokselle, saat kierroksen lähtölistan; klikkaa Tulosta, Lähtölista ja tässä on valittavana Uusinta. Voit tulostaa myös estepöytäkirjan.

Kun luokka on loppu ja kaikilla on tulos, valitse Työkalut ja Jaa palkintorahat. Maksut voidaan jakaa vain luokkiin, joiden perustiedoissa maksut ovat lisättynä.

Voit käyttää myös avattavaa valikkoa Estevirheisiin tai kirjoittaa koodin suoraan Estevirheet ruutuun.