Kouluratsastus

Kouluratsastuksen tulossyöttö ja mahdollisuus tulossyöttöön tuomarin vieressä.

Siirry lähtölistaan. Kun olet valinnut luokan, klikkaa ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa Ruusukkeen näköistä painiketta. Tulossyöttösivu jakautuu tulossyöttöön ja kuuluttajan näkymään. Sivu päivittyy kaikille näytöille, joita käytetään sovelluksessa app.equipe.com.

Huomaa, että oikealla puolella on neljän painikkeen rivi. Vasemmanpuoleinen painike jakaa luettelon kahteen sarakkeeseen ja uudelleen painamalla palaa yhteen sarakkeeseen. Seuraava painike on kaiutin ja voit tarkistaa pöytäkirjaan syöttämäsi pisteet. Kaksi seuraavaa painiketta toimivat vain kaksisarakkeisessa tilassa. 

Voit myös klikata ratsukkoa saadaksesi kaksi saraketta.


Pistesyöttö

Oikean puoleiseen sarakkeeseen voit kirjoittaa tuomaripisteitä. Tätä kuvaa ei käytetä, jos ole tuomarin vieressä, vaan laskettaessa kaikkia pisteitä valmiista pöytäkirjasta. Kirjoita piste ja siirry seuraan kohtaan nuolella ylä- ja alanuolta käyttäen tai Enterillä.

Kun kaikki tuomarinpisteet ovat annettu, ratsukko on saanut tuloksen ja pöytäkirja tallennetaan (vihreä painike alareunassa). Mikäli pisteitä joudutaan korjaamaan, on tallennettava uudelleen. Jos sinulle jää tallentamattomia pisteitä, järjestelmä varoittaa tästä.

Kun syötät pisteitä, tallennetaan pisteet suoraan järjestelmään ja näytetään kaikissa muissa näytöissä, joissa tulossyöttö toimii samanaikaisesti ja sijaluku näkyy lähtölistassa.

Väärinratsastukset merkitään kohtaan Vähennykset Yleisvaikutelman jälkeen. Ei ole mitään väliä syötetäänkö vähennys miinuksena tai plussana, vähennys tulee kokonaispisteestä.

Jos ratsukko ei starttaa, tulee se merkitä järjestelmää, muutoin järjestelmä ei tiedä seuraava ratsukkoa ja väärä tulos voi näkyä online.equipe.com sivulla. Tarvittaessa käytä punaista Toimet-painiketta poisjäännin merkitsemiseen tai tyhjentämiseen. Tämä voidaan tehdä tulossyötön pääpaikalta tai C-tuomarin laitteelta.

Kun kaikki tuomarien pisteet ovat annettu, pöytäkirjaan käsin kirjoitettava prosenttitulos on lihavoituna.

Jos luokan lähtölista on pitkä, voi olla vaikea löytää starttia tarkistukseen tai pisteiden syöttöön, käytä pientä Etsi-painiketta tai pikakomentoa g. Voit etsiä myös hevosnumerolla tai lähtönumerolla.

Oikeassa yläkulmassa on Korjaukset, jonka alla näkyy kolme viimeisintä korjausta, jotka ovat tehty ratsukolle. Kuuluttaja voi kertoa nämä yleisölle. Kuuluttaja voi tarvittaessa kertoa muuttuneen kohdat klikkaamalla nuolesta, joka avaa muutoshistorian.

Valittu ratsukko ja ratsukko radalla muuttuu, kun klikkaat lähtölistassa ensimmäistä lähtöä.


Pisteiden syöttäminen tuomarin paikasta

Tämä säästää paljon aikaa pisteiden laskussa ja olemme erittäin tyytyväisiä tähän toimintoon.

Kun klikkaat Tablet-kuvaketta (Datasihteerin tulossyöttö), näyttöön tulee ohjeet, kuinka tuomaripisteet syötetään tuomaripaikasta. Kirjoita muistiin linkin osoite ja avain, jotta voit kirjautua pisteiden tulossyöttöön. Käytä selainta älypuhelimellasi, tabletilla tai tietokoneella, joka on kytketty 4G-verkkoon tai paikalliseen verkkoon. Internet-yhteys vaaditaan, mutta siinä kaikki.

Kun olet kirjautunut sisään tulossyöttöön, saat kuvan kaikista luokista. Valitse luokka klikkaamalla.

Pisteiden syöttäminen tapahtuu kuten yllä. Pisteet tallennetaan suoraan järjestelmään, kuten yllä ja näkyy kaikissa näytöissä, joissa tulossyöttö toimii samanaikaisesti.

Kun haluat sulkea pistesyötön tuomaripaikalla, palaa aloitusnäyttöön joko klikkaamalla selaimen taaksepäin olevaa nuolta tai kolmea palkkia vasemmassa yläkulmassa ja Luokat. Vasemmassa alareunassa on painike Kirjaudu ulos. Sulje selain.

Tuomaripisteiden tarkistus

Koulupöytäkirjan saavuttua kansliaan pisteitä ei tarvitse enää syöttää, vaan tarkistaa tuomaripaikalla annetut pisteet, että vastaavat alkuperäisen pöytäkirjan pisteitä.

Ensimmäistä kertaa tuloksia hyväksyttäessä näytetään ”?” ennen ratsukon prosenttitulosta. Jos tallennat uudelleen muuttamatta pisteitä (alkuperäinen pöytäkirja ja pistemäärä), siitä tulee ”=”. Tästä tietää, että tulos on tarkistettu. Jos korjaat syötettyä pistettä, näkyy se nuolena ylös tai alas.

Tarkistuksen jälkeen anna kopio pöytäkirjasta ratsastajalle (järjestäjälle jää alkuperäinen). Tulosta lyhennetty pöytäkirja kuitiksi, joka tallennetaan kilpailupaikalle.