Aloitetaan

Aloitetaan, kuinka käyttöliittymä on rakennettu järjestelmään.

Järjestelmässä on kolme eri tasoa, kun kirjaudut sisään, olet käyttäjätasolla. Sieltä voit klikata Järjestäjien ja Kilpailujen tasoille. Järjestäjien alta löydät kaikki järjestäjät, joihin tiliisi on linkitetty. Klikkaamalla sitä, näet esimerkiksi järjestäjän asetukset, laskut ja käyttäjät.

Kilpailujen alta löydät kaikki ne järjestäjät, joihin olet yhdistetty.

Valikot muuttuvat sivutyypin mukaan.


Käyttäjät

Tämä on taso, kun kirjaudut järjestelmään. Vasemmalla on järjestäjien ja kilpailujen valikot. Klikkaamalla nimeäsi vasemmassa sarakkeessa, pääset tilisi asetuksiin.

Järjestäjä

Tältä näyttää klikattuasi järjestäjiä vasemmasta valikosta. Tässä on kaikki järjestäjät, joihin olet yhdistetty. Jos klikkaat järjestäjän nimeä, pääset järjestäjän asetuksiin, voit myös klikata kilpailut ja käyttäjät. 

Tässä on näkymä klikattuasi järjestäjän nimeä.

Näet, että vasemmalla valikko on muuttunut ja näyttää tason, jolla olet. Esimerkiksi näet järjestäjän laskutustiedot.


Kilpailut

Kun olet valinnut tai luonut uuden kilpailun, sekä vasemmalla oleva että ylävalikko muuttuvat. Jos haluat palata järjestäjän näkymään tai vaihtaa kilpailua, paina vain Equipe-logoa.

On tärkeää, että ymmärrät valikoiden eri vaihtoehdot muuttuvan sen mukaan, missä vasemmassa valikossa olet. Esimerkiksi Henkilöt-sivulla voit luoda uuden henkilön, ratsastajan, toimitsijan ja tulosteet.

Jos olet Hevoset-näkymässä, Tiedoston vaihtoehdot ovat Uusi hevonen, Etsi uusi hevonen ja tulosteet. Tulostusasetukset luovat erityyppisiä tulosteita sen mukaan missä näkymässä olet. Lähtölistoissa on mentävä askeleen pidemmälle saadaksesi tuloste, nimittäin vastaavaan luokkaan.


Navigointi kilpailussa

Selaa kilpailun pääsivujen välillä seuraavilla pikakomennoilla:

g k - Luokat
g p - Henkilöt
g s - Lähtölistat
g h - Hevoset
g f - Muutokset

Voit myös käyttää pikakomentoa Ctrl+j tietokoneella tai Cmd+j Macilla etsiäksesi ratsastajia, hevosia, maksajia tai kilpailun luokkia.

Aloita kirjoittamalla nimeä tai luokkaa, ehdotukset näkyvät luettelossa.

Siirry ratsastajat-, hevoset-, maksaja- tai lähtölistalle

Usein haluat navigoida suoraan lähtölistasta ratsastajaan tai hevoseen. Voit tehdä tämän painamalla ratsastajan tai hevosen nimeä – taulukossa näkyy pieni painike (navigoi kohtaan).

Ratsastajaan, maksajaan tai hevoseen on mahdollista navigoida kaikista näkymistä, joissa näet startteja. Ei ole väliä oletko Henkilöt tai Luokat, luokan hevoset, Seurat tai lähtölistassa, voit painaa navigointipainiketta.

Esimerkiksi jos haluat siirtyä lähtölistalle ratsastajan luokkatiedoista, paina vain luokkanumeroa.

Pikakomennot

Tämä järjestelmä toimii täysin selaimessa, joten tavallisia pikanäppäimiä ei ole käytössä kuten muissa ohjelmissa, esimerkiksi Ctrl / Alt yhdessä kirjaimen kanssa.

Ohjelmassa voit käyttää näppäintä tai kahta näppäintä peräkkäin. Pikanäppäin on oikealla eri alivalikoissa (kuten: a + f) ja pitkällä aikavälillä muistat tärkeät ja usein käytetyt. Päästäksesi kilpailun asetuksiin, paina a ja tämän jälkeen i. Jos haluat nopeasti etsiä jotain, paina vain s, joka avaa hakukentän.

Luettelo pikanäppäimistä voi olla erittäin pitkä kaikilla eri vaihtoehdoilla; katso alivalikosta käytettäviin toimintoihin.

Hiiren kakkospainikkeen vaihtoehdot

Joistakin järjestelmän kohdista saat valikon klikkaamalla hiiren kakkospainiketta. Tämä koskee esimerkiksi Lähtölistoja, Joukkuelähtölistaa, Näytöä ja Henkilön luokkia. Tätä käytetään usein nopeasti saataviin toimintoihin.