Käyttäjät

Ohje käyttäjien muokkaamiseen, eri käyttöoikeudet, jne.

Equipeen voi kirjautua kahdella eri tavalla. Joko Kipan kilpailun kautta tai salasanatunnuksella suoraan Equipessa.

Käyttäjätili voidaan yhdistää rajoittamattomaan määrään järjestäjiä. Jos autat toista järjestäjää, he voivat antaa pääsyn nykyiselle tilille.

Kirjautuminen Kipan kautta

Kipan kutsussa valitaan Equipe appin käyttö kutsua tehtäessä. Kutsuun ilmestyy Equipe-painike, jonka kautta pääsee muokkaamaan omaan kilpailua.

Kirjautuminen salasanalla

Jos haluat antaa useamman henkilön käyttää Equipea kilpailussa ilman, että sinulla on järjestäjän oikeuksia Kipassa, voit luoda tilejä. Ero Kipan ja salasanatilien välillä on, että vain Kipan kautta kirjautuneet käyttäjät voivat tuoda/viedä kilpailua. Muutoin kaikki käyttäjät voivat tehdä samoja asioita järjestelmässä ja käyttäjien määrä voi olla rajaton.

Luo uusi käyttäjä

Klikkaa Equipe-logoa vasemmassa yläkulmassa päästäksesi aloitussivulle. Valitse Järjestäjät, oma seurasi, käyttäjät ja sitten Uusi käyttäjä. Jos käyttäjän sähköpostiosoite on jo rekisteröity, yhdistetään osoite olemassa olevaan tiliin.


Käyttöoikeudet

Järjestelmän käyttäjille on mahdollista antaa erilaisia käyttöoikeuksia. Tällä hetkellä on neljä erilaista roolia ja käyttäjällä voi olla useita rooleja.

Omistaja

Tällä valtuudella käyttäjät voivat käyttää kaikkia toimintoja ja luoda / muuttaa muita käyttäjiä. Vain tämä rooli voi muuttaa järjestäjän tietoja, kuten osoitteen, yhteyshenkilön, jne.

Jäsen

Jäsenenä voit käyttää kaikkia järjestäjän kilpailuja, mutta ei kilpailun taloutta.

Talous

Rooli Talous antaa pääsyn vain kilpailun kansliatoimintoon.

Grafiikka

Jos käytät Näyttö-ominaisuutta, voit määrittää tilien kautta pääsyoikeuden. Esimerkiksi yritys tarvitsee grafiikkaan televisiolähetystä tai vastaavaa varten.


Henkilökohtaiset asetukset

Normaalisti kirjaudutaan Kipan kautta, mutta voit kirjautua myös salasanan kautta. Klikkaa seuralogoa ylävalikon oikeasta yläkulmasta. Ylimpänä on nimesi. On tärkeää, että jokainen järjestelmän kanssa työskentelevä kirjautuu sisään omalla nimellään.

Voit valita kielen ja salasanan käyttöä varten. Näin sinun ei tarvitse aina kirjautua Kipan kautta päästäksesi app.equipe.com sivulle.

Antamasi asetukset lähtölistan sarakkeille tallennetaan sille laitteelle, jossa selaat sivustoa.