Siirrä lähtöjä ja tietoja luokkien välillä

Lähtöjä ja tietoja voi siirtää luokkien välillä esim. mestaruuskilpailuissa, cupeissa tai muista kilpailuista.


Kopioi tai siirrä lähtöjä.

Siirry luokan lähtölistaan ja valitse haluamasi lähdöt (nopea tapa valita kaikki Muokkaa – Valitse kaikki). Valitse seuraavaksi Toimet > Kopioi tai Toimet > Siirrä. Voit valita olemassa olevan luokan tai luoda uuden. Jos luot uuden luokan, kaikki luokan asetukset lisätään uuteen luokkaan. Jos kopioit, myös tulokset siirtyvät uuteen luokkaan.


Tyhjennä tulokset

Jos olet kopioinut lähtöjä luokasta toiseen, kannattaa poistaa tulokset. Valitse lähtöluettelossa olevat ratsuko ja valitse Muokkaa > Tyhjennä. Voit valita tyhjennettävät kentät ja paina OK tai vaihtoehtoisesti pidä Tyhjennä-painiketta alhaalla (pidä painettuna, kunnes sivu latautuu uudelleen).


Nouda tietoja

Järjestelmän tehokas toiminto löytyy kohdasta Toimet – Nouda tietoja. Tämän avulla voit kopioida ratsastajan tai ratsukon tietoja luokkien välillä. Siirry lähtölistaan, johon tiedot ladataan, ja siirry Toimet > Nouda tietoja.

Ratsastaja / Hevonen / Ratsukko

Valitse noudetaanko tietoja ratsastajan, hevosen vai ratsukon perusteella (valintaruutu molemmille). 

Valitse lähdöt, jotka eivät kuulu tähän luokkaan

Jos startteja löytyy tiedoista, jotka eivät kuulu tähän luokkaan, nämä tuodaan luokkaan.

Automaattinen tietojen nouto tuloksien päivittyessä

Jos valitset tämän vaihtoehdon, tiedot noudetaan heti tuloksien tallentamisen jälkeen valitsemaasi luokkaan. Kätevää, jos haluat jonkin juoksevan yhteenvedon.

Tietolähteet

Valitse luokka, josta halua hakea tietoja ja seuraavaksi mitkä kentät haluat kopioida mistä mihin.

Esteratsastuksen tulokset tallennetaan kenttiin Kierros 1, Kierros 2, jne. Jokainen kierros sisältää sekä virheet että ajan (riippuen arvostelusta). Kaksivaiheisessa arvostelussa on esimerkiksi virheet ja aika ensimmäisessä vaiheesta ja virhe ja aika toisesta vaiheesta.

Kouluratsastuksessa tallennetaan vastaavasti tuomari paikka eli Tuomari C, Tuomari H, jne.

Klikkaa Lisää (vihreä painike) valitaksesi useita tietoja, tarvitaan tuloksien kopioimiseen useilta kierroksilta tai tuomaripisteistä samasta luokasta.

Kun painat OK, kaikki tiedot noudetaan välittömästi. Jos olet valinnut automaattisen tuloksien tuonnin, tulokset päivitetään ja jatketaan, kunnes avaat valintaikkunan uudelleen ja poistat tämän valinnan.