Online tulokset

Kuvailee, kuinka tulokset julkaistaan onlinessa ja miten muokata luokkien järjestystä.

Equipe on liitetty online-tulosjärjestelmään, Equipe Online, joka löytyy osoitteesta online.equipe.com. Sivulla julkaistaan kilpailun lähtölistat ja tulokset julkaistaan automaattisesti luokkien edetessä. Sivusto näkyy myös iOS ja Android laitteilla.

Online.equipe.com sivulla on paljon käyttäjiä ja optimoinnin takia sivuston latautuminen kestää hieman kauemmin. Tämä voi tarkoittaa, että luettelon julkaiseminen voi kestää minuutin. Tämä ei kuitenkaan koske meneillä olevaa luokkaa.


Kilpailun julkaiseminen ensimmäistä kertaa

Kun kilpailun lähtölistat julkaistaan ensimmäistä kertaa tai julkaiset uuden luokan, siirry Tiedosto, Julkaise Onlineen. Valitse, mitkä luokat julkaistaan. Voit myös klikata päivän otsikkoa valitaksesi päivän luokan (Shift-näppäin alhaalla valitaksesi useita päiviä). Jos et halua julkaista jonkin luokan lähtölistaa, varmista, että sitä ei ole valittu.

Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tätä käytetään, jos luokasta puuttuu tuloksia. Sinulle ilmoitetaan, jotta voit korjata tilanteen.


Julkaise päivitetty luettelo

Jos olet tehnyt muutoksia lähtöluetteloon, julkaise päivitetty versio mahdollisimman nopeasti Onlineen, jotta ratsastajat näkevät muutokset. Siirry Tiedot, Julkaise Onlineen. Vaihtoehtoisesti Lähtölistassa valitse luokka ja täältä Tiedosto, Julkaise luokka (klikkaa vaihtoehtoisesti oikeassa yläkulmassa olevaa pientä painiketta pilveä nuolella).


Muokkaa tai poista julkaistu luettelo

Jotkin kohdat voidaan muuttaa suoraan sivulla online.equipe.com. Esimerkiksi virheellisen luettelon poistaminen, luokat ovat väärässä järjestyksessä, lisäät ratsastajatiedotteen tai vastaavan.

Siirry Tiedosto, Julkaise Onlineen. Oikeassa yläkulmassa on painike Kirjaudu online.equipe.com. Tämä vie suoraan kilpailusivulle onlinejärjestelmään. Kirjautumisen jälkeen näet uusia painikkeita.

Poista luettelo

Klikkaa luettelon vieressä olevaa kynää. Yleiset-välilehdellä on painike poistamineen. 

Muuta tai poista lähtöaika

Klikkaa luettelon vieressä olevaa kynää. Sivun alaosassa on päivämäärä ja kellonaika. Poistaaksesi lähtöajan, kirjoita 00:00 tai vain päivämäärä. Jos muutit luokan alkamisaikaa sovelluksessa app.equipe.com, voit vain julkaista päivittääksesi luettelon.

Muuta listan järjestystä

Vasemmassa reunassa on symboli kolmella viivalla. Ota tästä kiinni, vedä oikeaan paikkaan ja pudota. Muista, että järjestelmä tallentaa sivun välimuistiin, jolloin sivua nopeasti uudelleen ladattaessa luokka voi siirtyä alkuperäiselle paikalle.


Lisää tiedotteet

Online.equipe.com sivustolla voit lisätä tärkeitä kilpailijatiedotteita. Luo uusi luokka/luettelo ja liitä tiedostoja. Seuraava esimerkki on Kilpailijatiedotteen tai Ratapiirroksen lisäämisestä.

Tulokset

Heti tuloksen hyväksymisen jälkeen Equipessa, julkaistaan tämä osoitteessa online.equipe.com. Tämä edellyttää, että luokka on julkaistu aiemmin. Jos kyseessä on kouluratsastus, näytetään myös pisteet.