Henkilön maksut

Kohdasta Henkilöt, valitse henkilö ja välilehti Maksut sisältää kilpailijan kaikki maksut koko kilpailun ajalta. Maksut ovat jaettu maksun selite, hinta ja yhteensä. Aivan kuten tavallinen kuitti tai lasku.

Alareunassa näkyy, onko kilpailijalla maksettavaa tai saamisia.


Maksut

Kilpailumaksut ovat maksettu Kipassa ilmoittautumisaikana, jolloin Maksettavaa kohta on vihreä ja summa 0 euroa. Mikäli kilpailussa on tehty muutoksia, lisämaksettava näkyy punaisella. Kaikki luokkamuutoksien lisämaksut maksetaan Kipassa tuloksien tuonnin jälkeen.


Lisämaksut

Lisämaksuja voi olla esim. heinä tai kuivikkeet. Voit lisätä maksun kirjoittamalla kuvauksen ja valita aiemmin luodusta listasta lisämaksun. Tätä voidaan käyttää joustavana luettelona maksuille, joita ei makseta Kipassa.

Luokan vaihto

Ratsastajan vaihtaessa luokkaa, Tila-sarake löytyy Henkilöt- ja Lähtölistat-sivuilta. Klikkaa Tila-kohtaa sen ratsastajan rivillä, joka on vaihtamassa luokkaa. Ruutuun tulee pieni kolmio, jota uudelleen klikkaamalla saa valintalista näkyviin. Valitse Luokan vaihto. Tämä säilyttää maksut oikein Kipaan vietässä tuloksia.