Johdatus Equipen käyttöön

Olemme tehneet työtä tavoitteena tehdä hevosurheilulajeja helpommin hallittaviksi ja helpommin käytettäviksi vuodesta 1988, jolloin ensimmäinen järjestelmämme otettiin käyttöön. Aloitimme ensimmäisen Windows-ohjelmistomme rakentamisen yli 15 vuotta sitten. Paljon on tapahtunut tämän jälkeen.

Vuosien varrella olemme kehittäneet ajanottosysteemiä yhteistyökumppanimme IC Controlin kanssa, rakentaneet TV-grafiikan, käyttäneet järjestelmää yhä suurempiin tapahtumiin, loimme Equipe Online -sivuston online-tuloksiin, jotka ovat integroitu Android- ja iPhone-mobiilisovelluksiin.

Mietimme, kuinka järjestelmämme toimii sekä käyttökokemuksen ja tehokkuuden suhteen, mikä johti siihen, että kysyimme itseltämme; Kuinka uusi ja parempi järjestelmä voisi toimia, jos pystymme uudelleen rakentamaan sen alusta alkaen?

Kaikki on integroitavissa; voit työskennellä yhdessä tai eri paikasta ennen ja jälkeen kilpailun. Ei tarvitse asettaa IP-osoitteita tai päivittää ohjelmistoa seuran tietokoneilla.

Voit käyttää kaikkia toimintoja – kuten syöttää jokaiselta koulutuomarilta pisteitä – joutumatta luomaan verkkoa tai käyttämään erillistä palvelinohjelmistoa. Verkko on jo olemassa – Internet. Järjestelmää voi käyttää mitä tahansa alustaa tai laitetta: PC, Mac, Linux tai älypuhelinta.

Uusi, täysin verkkopohjainen järjestelmämme on yksi innovatiivisimmista tavoista hallita ratsastuskilpailija. Toivottavasti nautit siitä!