Aikataulu

Antaa yleiskuvan kilpailupäivästä ja ilmoittaa luokkien alkamisajan

Aikataulun voi tehdä ja toimii samalla tavoin riippumatta, onko kyseessä koulu- vai esteratsastus. Tämä ei vaadi kuin vähän asetuksia – ohjelman on tiedettävä, mihin aikaan ensimmäinen luokka alkaa areenoittain.

Siirry lähtölistaan. Ensimmäinen kuva sisältää Ohjelma-painikkeen. Jos olet muualla Lähtölistoissa, klikkaa vain nykyistä päivää avataksesi ensimmäisen näkymän uudelleen. Tämän toiminnon avulla voit nähdä päivän pituuden ja tarkistaa, että ratsastajalla on riittävästi aikaa suoritusten välillä.

Ohjelmassa on mahdollista asettaa kokonaisasetukset, kuten yleiset tauot luokkien välillä ja aikaa suorituksien välillä. Jos kyseessä on kouluratsastus, siirtymäaika kouluohjelman lisäksi plus 2 minuuttia on asetettu ja on voimassa, kunnes asetat jotain muuta.

Klikkaa luokan alkamisaikaa päästäksesi luokan asetuksiin.

Klikkaa. Esiin tulee muokkausruutu. Täällä voit asettaa kilpailuareenan nimen, luokan aloitusajan ja aikaa per startti, jos kyseessä on kouluratsastus.

Kiinteä aloitusaika

Muista, jos käytät kiinteää aloitusaikaa ratsukolle, aikataulu ottaa tämän huomioon eikä enää perustu luokalle asetettuun alkamisaikaan.


Säädä yksittäisiä taukoja ja aikaa per ratsukko

Kokemuksemme mukaan keskimääräinen aika esteratsastuksessa on 105 s / ratsukko, joka sisältää jonkin verran siirtymiä. On hyvä saada käsitys, kuinka kauan kilpailupäivä kestää, mutta parhaiten tämän tiedät itse. Voit säätää tätä luokittain. Klikkaa X s / ratsukko ja voit muokata sitä. Kun painat Enter-näppäintä, aikataulu lasketaan heti uudelleen.

Sama koskee taukoja. Klikkaa tauosta, jonka haluat muuttaa, ja kirjoita kuinka monta minuuttia tauko kestää.


Jos klikkaat tätä aikatauluohjelmassa

Aikatauluohjelman muodostaa eri luokat. Voit palauttaa alkuperäiset asetukset, mikäli on mennyt sekaisin. Käytä Muokkaa, Palauta palataksesi luokkaan asetettuun aikatauluun.


Muuta starttien järjestystä

Järjestelmä sijoittaa luokat aina kategoriajärjestykseen A, B, C ja D. Jos haluat muuttaa järjestystä. lähtölistassa voit vetää ja pudottaa luokat siihen järjestykseen, jossa haluat niiden alkavan.

Voit vetää luokkia eri areenoille, mutta suosittelemme muuttamalla aikaa luokan asetuksissa.

Varmista, että ratsastajalla ei ole liian lyhyitä tai pitkiä taukoja lähtöjen välillä

Kun aikatauluohjelma on oikein ja kaikki asetukset ovat tehty, voit tarkistaa päivän kaikkien luokkien alkamisajat. Klikkaa aikatauluohjelmassa oikeassa yläkulmassa olevaa Tarkista lähtöajat -painiketta.

Alussa näytetään kaikkien luokkien alkamisajat päivän ajalta. Voit suodattaa luetteloa muuttamalla vähimmäis- ja enimmäisajalla luokkien välillä. Tällöin näytetään vain alkuajat, joilla ei ole määritettyjä aikoja alkuaikojen välillä. 

Klikkaa hiiren kakkospainikkeella avataksesi valikon ja valitse vaihtoehtoinen lähtöpaikka. Lue lisää uudelleensijoittamisesta lähtöluettelokappaleesta. Voit myös klikata sarakkeessa arvioidun aloitusajan ja kirjoittaa halutun lähtöajan. Järjestelmä antaa tälle ajalle lähimmän mahdollisen lähtönumeron.

Jos haluat mieluummin avata luokan lähtölistan, klikkaa luokan numeroa vasemmassa reunassa.


Kilpailupäivän aikana

Arvioidut lähtöajat tarkentuvat kilpailun alettua. Järjestelmä laskee todelliset lähtöajat ja aikaa per ratsukko.