Werken met Entry Equipe & KNHS wedstrijden

Equipe heeft ook een eigen inschrijfsysteem, waarbij ruiters vooraf kunnen betalen. In geval je een KNHS wedstrijd organisateert helpen de volgende punten voor een soepele resultaat verwerking en betere inschrijf ervaring voor de ruiters & amazones.

Startpunt:
Er wordt vanuit gegaan dat je een een show hebt, waarbij een KNHS wedstrijdrubrieken bestand is ingeladen.

Exporteren van wedstrijd naar het inschrijfsysteem:
  1. Klik linksboven op "File"/"Bestand"
  2. Klik op "Entry System"/"Inschrijfsysteem"
  3. Klik op "Export show"/"Exporteren wedstrijd"
  4. Vink de rubrieken aan waarop mensen zich kunnen inschrijven en eventuele info tekst rubrieken die je daar bij wilt.
    (Zorg dat je INFO rubrieken hierboven aanstaan, dan staan ze straks ook boven aan)
  5. Vink onderaan aan dat je alle gegevens correct hebt ingevuld
  6. Klik vervolgens op "Export Show"/"Exporteren wedstrijd"
  7. Als je een groene melding ziet, is alles naar behoren gegaan
  8. Klik vervolgens rechtsboven op "Login in entry.equipe.com"
Nu ben je in het inschrijfsysteem

Opdeling inschrijfsysteem:
General:
  • Openings & sluitingsdatum
  • Teksten in de mail en op de pagina
  • Betalingen mogelijkmaken
  • Sta wijzigingen toe aan geaccepteerde inschrijvingen
  • Vereiste velden
Schedule:
  • In zien welke rubrieken erzijn
  • Hoeveel inschrijvingen per dag en per rubriek (opgesplitst in in afwachting/wachtlijst/geaccepteerd) -> Klik hier op om overzicht te zien van ruiters
  • Inschrijving toestaan of dichtzetten
Show fees:
  • Ingestelde extra kosten vanuit app.equipe.com
Entries:
  • Overzicht inschrijvingen
  • Mogelijkheid tot accepteren/bewerken/betaalverzoek sturen
Stripe Connect:
  • Mogelijkheid tot verbinden van Stripe account (om betalingen te ontvangen)
  • Mogelijkheid tot verwijderen van Stripe account (Als je wilt wisselen)
Organizer:
  • Organisatie breede instellingen, zoals mogelijkheid van heffen lidmaatschap kosten (Zie Members - Changelog)

Velden indeling Inschrijfsysteem:
Ruiter:
  • National federation ID = Relatienummer
Paard:
  • National federation ID = Levensnummer (Kan soms UELN nummer zijn)
  • Reg no = Optioneel combinatienummer, ingeval paard gereden wordt door verschillende ruiters bij voorkeur leeg laten!

Handleiding voor ruiters/amazones:
Inschrijfhandleiding