Importeren KNHS rubrieken

Voor het organiseren van een KNHS wedstrijd, is het belangrijk om eerst het wedstrijdrubrieken bestand te importeren. Alle rubrieken worden genummerd, deze nummers worden later gebruikt bij het versturen van de wedstrijd.

Startpunt:
In deze handleiding wordt ervan uit gegaan dat je al een nieuwe wedstrijd hebt aangemaakt.

Resultaat:
- Alle aangevraagde KNHS rubrieken toegevoegd aan je wedstrijd
- Rubrieken zijn voorzien van naamgeving en in de de meeste gevallen van de juiste proef or juryering(controleer dit altijd, ingeval van Subtop gaat dit nog niet perfect)
- Rubrieken zijn voorzien van inschrijfgeld, geen prijzengeld.

Wedstrijdrubrieken bestand downloaden vanaf mijnKNHS & importeren in Equipe.
  1. Ga naar het organisatieportaal van mijnKNHS
  2. Ga naar "Wedstrijden & Activiteiten"
  3. Klik op "Bewerken" achter desbetreffende wedstrijd
    image.png 3.57 KB
  4. Onder het kopje "Bestanden" klik achter "Wedstrijdrubrieken" op "Download"
  5. Ga terug naar Equipe in de nieuw aangemaakte wedstrijd
  6. Klik linksboven op "Bestand"/"File"
  7. Plaats de muis op "KNHS"
  8. Kies voor de optie "Importeren van wedstrijdrubriekenbestand"
  9. Kies het recent gedownloade CSV bestand met naamgeving: wedstrijdrubriekenWxxxxxx.csv
  10. Klik op Ok
Nu wordt de wedstrijd ingeladen.

Als je ook inschrijvingen hebt via mijnKNHS: klik hier